Jouw droombaan vinden? Bel ons!  06-52070118

Optiek jobs in België

Al ruim 5 jaar ondersteunt Talent voor Ogen bedrijven in de Nederlandse optieksector bij het vinden van kwalitatief hoogwaardig personeel. Daarnaast helpen wij opticiens, contactlensspecialisten en andere talenten in de oogzorg bij het vinden van hun droombaan. Sinds kort zijn wij als Talent voor Ogen niet alleen meer in Nederland actief. We zijn de grens over gegaan en assisteren nu ook optiekzaken in België bij hun zoektocht naar personeel!

Deskundige hulp bij het invullen van optiek jobs in België

Heeft u bij uw winkel een job openstaan voor een nieuwe opticien, contactlensspecialist, optometrist of een andere functie binnen de optiek? En krijgt u de juiste kandidaat niet gevonden of heeft u simpelweg weinig tijd om te zoeken? Dan zijn de enthousiaste recruiters van Talent voor Ogen u graag van dienst! Kijk eens op onze Belgische website. Wij werken altijd op basis van ‘no cure no pay’. Wij willen pas beloond worden als we u daadwerkelijk goed van dienst zijn geweest. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0031 76 3035872 of door een mail te sturen naar sandra@talentvoorogen.nl.

Kosteloze hulp bij het vinden van uw droomjob in de optiek

Bent u een opticien die op zoek is naar een nieuwe job? Of bent u een optometrist die eens wil weten welke jobs er bij u in de buurt vrij zijn? Neem dan een kijkje in ons job overzicht. Daar vindt u verschillende optiek jobs in diverse regio’s in België. Mocht er op dit moment geen job voor u bijzitten, maar bent u wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Talent voor Ogen, neem dan via bovenstaande contactinformatie contact op met onze recruiters. Voor kandidaten is onze service altijd kosteloos. U hoeft ons dus niets te betalen voor de hulp bij het vinden van uw droomjob.

Talent voor Ogen

Hoevestein 19C
4903 SE Oosterhout
Telefoon: 06-52070118
E-mail: sandra@talentvoorogen.nl
KvK-nummer: 71608362

VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE

 

★★★★★★★★

Talent voor Ogen scoort 8,4 uit 10 op basis van 95 beoordelingen.

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!
Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Welkom bij Talent voor Ogen! Waarmee kan ik je helpen?