Jouw droombaan vinden? Bel ons!  06-52070118

Over ons

Talent voor Ogen

Talent voor Ogen is een werving- en selectiebureau dat gespecialiseerd is in de optiekbranche en zich richt op bedrijven binnen de oogzorg. Onze recruiters assisteren opdrachtgevers bij het vinden van nieuwe collega’s en helpen talenten met het vinden van hun droombaan. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd binnen de optiekbranche en werven en selecteren voor veel verschillende specialismen, zoals:

 • (Leerling-)opticiens
 • Optometristen
 • Contactlensspecialisten
 • Optiekmedewerkers
 • Bedrijfsleiders
 • Optiekmanagers
 • En nog veel meer

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een baan als accountmanager of customercaremedewerker binnen de optiekbranche.

Enthousiaste recruiters

De drijvende kracht achter Talent voor Ogen is Sandra. Deze enthousiaste recruiter heeft alle kennis en ervaring in huis om de ideale match te maken tussen werkgever en werknemer. Talent voor Ogen is een netwerkorganisatie bij uitstek. Ons omvangrijke netwerk bestaat uit een breed aanbod specialisten en organisaties verspreid door heel Nederland en sinds kort ook in België. Ben jij als opticien op zoek naar een uitdagende functie in Friesland? Of heb je voor je winkel in Limburg dringend nieuwe medewerkers nodig? In beide gevallen is Sandra je graag van dienst!

Op zoek naar de welbekende ‘klik’

Waarmee wij ons onderscheiden? Wij luisteren heel goed naar onze klanten én onze kandidaten. Zij moeten immers met elkaar aan de slag en daarom is de bekende ‘klik’ heel belangrijk. Wij proberen hier zo goed als mogelijk op in te springen door bij onze opdrachtgevers langs te gaan en door onze talenten middels een persoonlijk gesprek te leren kennen.

Daarnaast geven we advies en begeleiden we onze kandidaten tijdens het proces van solliciteren tot het op de correcte manier opzeggen van de huidige baan. Door onze ervaren recruiters en ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd de juiste match maken. Kortom: Talent voor Ogen is de koploper op het gebied van werving en selectie binnen de oogzorg!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan binnen de oogzorg? Of heeft jouw organisatie behoefte aan nieuwe collega’s? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met Sandra:  076 303 5872. Je kunt ons via sandra@talentvoorogen.nl ook een mailtje sturen.

  Stuur een bericht

  Talent voor Ogen

  Hoevestein 19C
  4903 SE Oosterhout
  Telefoon: 06-52070118
  E-mail: sandra@talentvoorogen.nl
  KvK-nummer: 71608362

  VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE

   

  ★★★★★★★★

  Talent voor Ogen scoort 8,4 uit 10 op basis van 95 beoordelingen.

  Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!
  Open chat
  1
  Kunnen wij je helpen?
  Welkom bij Talent voor Ogen! Waarmee kan ik je helpen?