Jouw droombaan vinden? Bel ons!  076-3035872

Over ons

Talent voor Ogen

Talent voor Ogen is een van de labels van TalentenGroep Nederland. Wij zijn een werving- en selectiebureau dat gespecialiseerd is in de optiekbranche en zich richt op bedrijven binnen de oogzorg. Onze recruiters assisteren opdrachtgevers bij het vinden van nieuwe collega’s en helpen talenten met het vinden van hun droombaan. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd binnen de optiekbranche en werven en selecteren voor veel verschillende specialismen, zoals:

  • (Leerling-)opticiens
  • Optometristen
  • Contactlensspecialisten
  • Optiekmedewerkers
  • Bedrijfsleiders
  • Optiekmanagers
  • En nog veel meer

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een baan als accountmanager of customercaremedewerker binnen de optiekbranche.

Enthousiaste recruiters

De drijvende kracht achter Talent voor Ogen is Sandra. Deze enthousiaste recruiter heeft alle kennis en ervaring in huis om de ideale match te maken tussen werkgever en werknemer. Talent voor Ogen is een netwerkorganisatie bij uitstek. Ons omvangrijke netwerk bestaat uit een breed aanbod specialisten en organisaties verspreid door heel Nederland en sinds kort ook in België. Ben jij als opticien op zoek naar een uitdagende functie in Friesland? Of heb je voor je winkel in Limburg dringend nieuwe medewerkers nodig? In beide gevallen is Sandra je graag van dienst!

Op zoek naar de welbekende ‘klik’

Waarmee wij ons onderscheiden? Wij luisteren heel goed naar onze klanten én onze kandidaten. Zij moeten immers met elkaar aan de slag en daarom is de bekende ‘klik’ heel belangrijk. Wij proberen hier zo goed als mogelijk op in te springen door bij onze opdrachtgevers langs te gaan en door onze talenten middels een persoonlijk gesprek te leren kennen.

Daarnaast geven we advies en begeleiden we onze kandidaten tijdens het proces van solliciteren tot het op de correcte manier opzeggen van de huidige baan. Door onze ervaren recruiters en ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd de juiste match maken. Kortom: Talent voor Ogen is de koploper op het gebied van werving en selectie binnen de oogzorg!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan binnen de oogzorg? Of heeft jouw organisatie behoefte aan nieuwe collega’s? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met Sandra:  076 303 5872. Je kunt ons via sandra@talentvoorogen.nl ook een mailtje sturen.

TalentenGroep Nederland

Mijn naam is Sandra van Nimwegen-Jansen en ik woon in het Brabantse Dongen, samen met mijn man Tom en onze hond Pim.

Met ruim 20 jaar ervaring in de werving en selectie ben ik in 2014 vanuit huis begonnen met mijn eigen onderneming. Eerst als freelancer, maar al snel startte ik ons eerste label op: Talent voor Ogen. Sindsdien zijn daar Talent voor Horen en Talent voor Tanden bijgekomen en inmiddels werken we onder de overkoepelende naam TalentenGroep Nederland. Samen met Tom en 6 leuke collega’s zijn we vanuit ons gezellige kantoor in Etten-Leur iedere dag bezig met het matchen van talenten en opdrachtgevers in de oog-, hoor- en mondzorg. En onze hond Pim? Die houdt ons gezelschap en is onze bewegingstherapeut.

Werving en selectie met passie

Werving en selectie is echt mijn passie! Samen met de andere recruiters van TalentenGroep Nederland help ik heel graag mensen aan een nieuwe baan. Wij worden hier elke dag weer erg blij van. In de loop der jaren hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd, waardoor we in korte tijd een juiste match kunnen maken tussen werkgever en werknemer. Wederzijds vertrouwen is erg belangrijk voor ons en daarom steken wij veel energie in het opbouwen van een langetermijnrelatie met onze talenten en opdrachtgevers.

Waar kan ik jou mee helpen?

Ben jij op zoek naar een talentvolle nieuwe collega? Wil je meer uitdaging in je baan? Of heb je hulp nodig bij het vinden van een baan die echt bij je past? Neem dan gerust contact met mij op! Bel vrijblijvend naar 0652070118 of mail naar sandra@talentengroepnederland.nl.

Talent voor Ogen

Ambachtlaan 31-33
4871 ED Etten-Leur
Telefoon: 076-3035872
E-mail: sandra@talentvoorogen.nl
KvK-nummer: 71608362

VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE

 

★★★★★★★★

Talent voor Ogen scoort 8,4 uit 10 op basis van 95 beoordelingen.

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!
Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Welkom bij Talent voor Ogen! Waarmee kan ik je helpen?