Over ons

Over ons

Gespecialiseerd in de optiek-en audio branche

Talent voor Ogen & Horen is een werving- en selectiebureau dat gespecialiseerd is in de optiek- en audiobranche en zich richt op bedrijven binnen de oog-en hoorzorg. Onze recruiters assisteren opdrachtgevers bij het vinden van nieuwe collega’s en helpen talenten met het vinden van hun droombaan. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd binnen de optiek- en audiobranche en werven en selecteren voor veel verschillende specialismen, zoals:

  • (Leerling-)opticiens
  • Optometristen
  • Contactlensspecialisten
  • Optiekmedewerkers
  • Bedrijfsleiders
  • Optiekmanagers
  • Audiciens
  • En nog veel meer

 

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een baan als accountmanager of customer-caremedewerker binnen de optiek- audiobranche.

Helpen met het vinden van je droombaan
Wij gaan jou helpen

Op zoek naar de welbekende 'klik'

Waarmee wij ons onderscheiden? Wij luisteren heel goed naar onze klanten én onze kandidaten. Zij moeten immers met elkaar aan de slag en daarom is de bekende ‘klik’ heel belangrijk. Wij proberen hier zo goed als mogelijk op in te springen door bij onze opdrachtgevers langs te gaan en door onze talenten middels een persoonlijk gesprek te leren kennen.

Daarnaast geven we advies en begeleiden we onze kandidaten tijdens het proces van solliciteren tot het op de correcte manier opzeggen van de huidige baan. Door onze ervaren recruiters en ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd de juiste match maken. Kortom: Talent voor Ogen & Horen is de koploper op het gebied van werving en selectie binnen de oog- en hoorzorg!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan binnen de oog- of hoorzorg? Of heeft jouw organisatie behoefte aan nieuwe collega’s? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met Sandra 0652070118. Je kunt ons via sandra@talentvoorogen.nl ook een mailtje sturen.

Direct solliciteren op vacatures
De drijvende kracht achter talent voor ogen & horen

Kennis & ervaring

De drijvende kracht achter Talent voor Ogen & Horen is Sandra van Nimwegen. Sandra heeft alle kennis en ervaring in huis om de ideale match te maken tussen werkgever en werknemer. In 2014 is Sandra gestart als ondernemer, na jarenlang gewerkt te hebben als Recruiter bij diverse organisaties. Eerst is Sandra het label Talent voor Ogen gestart en niet veel later Talent voor Horen. In 2018 is daar Talent voor Tanden bijgekomen maar dat heeft ze in de zomer van 2020 verkocht. Ook in België is Sandra al enige tijd actief. In 2021 heeft ze haar naam gewijzigd in Talent voor Ogen & Horen.

Talent voor Ogen & Horen is een netwerkorganisatie bij uitstek. Ons omvangrijke netwerk bestaat uit een breed aanbod specialisten en organisaties verspreid door heel Nederland en sinds kort ook in België. Ben jij als opticien of Audicien op zoek naar een uitdagende functie in Friesland? Of heb je voor je winkel in Limburg dringend nieuwe medewerkers nodig? In beide gevallen is Sandra je graag van dienst! Wij werken door heel Nederland en België.