Accountmanager Midden- en Zuid Nederland

Wij zijn op zoek naar een commercieel en vaktechnisch talent!

De organisatie:

Het Duitse familiebedrijf KIND Hörgeräte GmbH is met ruim 700 winkels marktleider in de hoortoestelbranche in Duitsland. In Europa werken in maar liefst 16 landen ruim 3.500 audiciens en opticiens bij KIND.

KIND HOREN is independent subsidiary van KIND Duitsland en importeert en distribueert vanuit Apeldoorn een breed pallet audiologische producten voor de Benelux-markt. De hoortoestellen van het Amerikaanse Starkey Hearing Technologies spelen daarbij een centrale rol. Starkey is sinds haar oprichting als familiebedrijf in 1967 uitgegroeid tot de grootste hoortoestelfabrikant in de VS. Als een van de “big five” staat het merk wereldwijd bekend om innovatieve hoor systemen.

Door de sterke groei van Starkey zijn wij op zoek naar een fijne en vakinhoudelijke collega voor de buitendienst.

Wat ga je doen?

Na een degelijk inwerk traject – waar je natuurlijk ook de nodige productkennis wordt bijgebracht – ga je aan de slag. Je gaat nieuwe klanten benaderen, je bezoekt bestaande klanten en gaat de business daarmee verder versterken. Je denkt mee met de klanten en kijkt wat de behoeften zijn. Je geeft product trainingen en natuurlijk heb je daarnaast ook administratieve taken. Je werkt in een hecht en ambitieus team waarin je wordt uitgedaagd om samen te kijken hoe het prachtige merk Starkey verder kan worden uitgebouwd. Natuurlijk krijg je alle benodigde ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Apeldoorn.

Wie ben jij?

Jij bent een gediplomeerd Audicien, je bent commercieel, ondernemend en kunt goed luisteren naar de behoefte van de klant. Je hebt een ‘gun’ effect en klanten zien jou echt als een sparringpartner. Maar daarnaast heb je echt passie voor het vak en ook vooral voor de steeds veranderende technologie. Je weet van aanpakken, bent communicatief sterk en kan je eigen werk zelfstandig organiseren.

Kortom: een zelfstandige en afwisselende job in de buitendienst bij een prachtige organisatie die hard groeit!

Wat krijg je ervoor terug?

Een fijne werkkring competitieve arbeidsvoorwaarden, een auto, laptop en telefoon van de zaak. En je gaat werken in een hecht, loyaal en ambitieus team!

Ben jij het talent dat Talent voor Horen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen