(Ambulant) audicien regio Rotterdam

Voor de toffe organisatie Oogvoororen zijn wij op zoek naar audiciens in de regio Rotterdam! Ben jij graag zelfstandig aan het werk en deel je graag je eigen tijd in? Vind je het geweldig om de klant thuis te bezoeken en te voorzien van de beste hoorzorg? Of werk je liever afwisselend op 2 tot 4 vestigingen? Wij hebben mogelijkheden voor je!

Bij Oogvoororen.nl staan ze voor transparantie, eerlijke prijzen en keuze in product & service. Dit komt tot uiting in de uitgebreide website, het feit dat ze alle A-merk hoortoestellen leveren en het leveren service aan huis, in de IntoEars vestigingen (Oogvoororen is hier een onderdeel van) en via het internet. Een concept dat perfect past bij de behoefte van de consument. En daarom groeien ze zo hard, en om die groei voort te zetten zoeken we een ambulant audicien woonachtig in de regio Alphen ad Rijn.

Wie ben jij?
Jij bent een zelfstandige en StAr geregistreerd Audicien, je hebt natuurlijk je rijbewijs, commercieel en sociaal vaardig. Je bezoekt de klanten voornamelijk in hun thuis situatie. Je bent daarnaast een leuke collega om mee samen te werken. Je bent handig met computers en internet.

Wat krijg je er voor terug?
Je komt te werken in een snel groeiende organisatie met internationale ambities. Je krijgt een leuke afwisselende baan met flexibele invulling van je eigen uren. En natuurlijk een auto van de zaak! Daar hoort natuurlijk een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij. Daarnaast krijg je leuke collega’s die jou ondersteuning bieden!

Ben jij het Talent die onze opdrachtgever zoekt ? Stuur dan jouw CV met motivatie naar
solliciteren@talentvoorhoren.nl

Solliciteer op deze functie