Ambulant Audicien Utrecht

Wij zijn op zoek naar een Audicien aan huis in de regio Utrecht!

Onze klant:

Bij Oogvoororen.nl staan ze voor transparantie, eerlijke prijzen en keuze in product & service. Dit komt tot uiting in de uitgebreide website, het feit dat ze alle A-merk hoortoestellen leveren en het leveren service aan huis, in de IntoEars vestigingen (Oogvoororen is hier een onderdeel van) en via het internet. Een concept dat perfect past bij de behoefte van de consument. En daarom groeien ze zo hard, en om die groei voort te zetten zoeken we een ambulant audicien woonachtig in de regio Utrecht.

Wie ben jij?

Jij bent een zelfstandige en StAr geregistreerd Audicien, je hebt natuurlijk je rijbewijs, je bezoekt klanten aan huis, commercieel en sociaal vaardig. Je bent daarnaast een leuke collega om mee te werken. Je bent handig met computers en internet.

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een snel groeiende organisatie met internationale ambities. Je krijgt een leuke afwisselende baan met flexibele invulling van eigen uren. En natuurlijk een auto van de zaak! Daar hoort natuurlijk een goed salaris n overige arbeidsvoorwaarden bij. Daarnaast krijg je leuk collega’s die jou ondersteuning bieden!

Ben jij het Talent die onze opdrachtgever zoekt ? Stuur dan jouw CV met motivatie naar
solliciteren@talentvoorhoren.nl

Wij zullen dan zsm contact met jou opnemen!

Nieuwsgierig naar andere vacatures als audicien? Bekijk onze vacaturepagina!

Solliciteer op deze functie