Audicien Beek en Donk

Voor een mooi bedrijf in Beek en Donk zijn wij op zoek naar een Audicien

De winkel:

Wetzel Optiek, Optometrie & Horen is onderdeel van Hoorpartners. In deze mooie optiekzaak wordt ook audio aangeboden waarbij jij de drijvende kracht zult zijn.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag in een drukke optiekzaak samen met vijf andere collega’s. Je bent de enige audicien, maar je wordt binnen het bedrijf gekoppeld aan een vaste buddy en een vaste regio-coach. Je staat dus nooit alleen in de winkel en er is een goed vangnet voor alle audiologische vragen. Dagelijks werk je eraan om je klanten te voorzien van het beste advies en bijbehorende service. Hiervoor heb je naar eigen inzicht alle ruimte en tijd zodat je klant altijd perfect geholpen wordt.

Je komt te werken binnen een fijn team dat bestaat uit 5 opticiens. Samen werk je aan een optimale klantervaring en service. Je werkt graag zelfstandig maar houdt ook van de gezelligheid van collega’s om je heen. Je vindt het heerlijk om te werken binnen een afwisselende en geregeld drukke werkomgeving en je bent naast klantgericht ook commercieel ingesteld.

Wie ben jij?

Je bent gediplomeerd triage-audicien en STAR-geregistreerd. Daarnaast kun je goed luisteren naar de behoeften van de klant en heb je daarbij een commerciële instelling. Het aantal werkdagen is in overleg. Natuurlijk heb je passie voor je vak en vind je een goede sfeer op de werkvloer belangrijk.

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken bij een mooie organisatie met veel ruimte om te groeien in je vak. Daarnaast krijg je prima arbeidsvoorwaarden, waaronder direct een vast contract en fijne collega’s! Je start met een ‘onboarding programma’ voor de duur van een maand waardoor je goedbeslagen ten ijs komt.

Solliciteer op deze functie