Audicien Breda

Audicien KIND HOREN in Breda
www.kindhoren.nl

Voor een prachtig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een Audicien

De organisatie:

KIND HOREN Audiciens in Breda is een volle dochteronderneming van de Duitse marktleider in hoortoestellen en optiek ‘KIND’. Met meer dan 700 gespecialiseerde winkels en 3.000 werknemers is KIND een van ‘s werelds meest succesvolle en snelst groeiende bedrijven binnen de audiologie sector. KIND blijft haar hoge kwaliteitsnormen ontwikkelen in nauwe samenwerking met ervaren specialisten. In Nederland heeft KIND één winkel die wordt aangestuurd door KIND HOREN in Apeldoorn, bekend als officiële vertegenwoordiger en distributeur van Starkey Hearing Technologies.

Wat ga je doen?

Samen met je collega Audicien ga je aan de slag om je klanten een zo’n goed mogelijk advies te geven en samen te kijken naar de beste hooroplossing. Je kan hier alle tijd en aandacht besteden aan je klant. Je denkt actief mee met de organisatie, ook op marketing gebied. Daarnaast heb je ook contact met de KNO-artsen en samen met je collega krijg je de verantwoording voor de winkel om samen een hoog niveau te waarborgen.

Wie ben jij?

Jij bent een gediplomeerd StAr geregistreerd Audicien, je bent commercieel, ondernemend en kunt goed luisteren naar de behoeften van de klant. Je staat achter de kwaliteit van de vrije markt. Je hebt kennis van het zorgverzekeringsstelsel en vergoedingen. Je bent een fijne collega en tussen de 24 en 38 uur per week beschikbaar. De dagen zijn in overleg. Daarnaast heb je echt passie voor het vak en ook vooral voor de steeds veranderende technologie. Je weet van aanpakken, bent communicatief sterk en je levert op hoog niveau hoorzorg.

Kortom: Een zelfstandige en afwisselende job bij een professionele organisatie!

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken bij een prachtige en platte organisatie met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt ruimte voor inbreng, eigen inzicht en ideeën.

 En natuurlijk leuke collega’s!

Ben jij het talent dat Talent voor Horen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen