Audicien Den Helder

Voor een prachtig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een Audicien in Den Helder

De winkel:

Hoorzorg Bakker is een klein familiebedrijf en al sinds 1996 actief binnen de hoorzorg.  Bij Hoorzorg Bakker zetten ze alles op alles om slechthorenden er weer bij te laten horen! Hoe mooi is dat? Alles draait om goede kwaliteit en vakmanschap. Al meer dan 40 jaar aan ervaring is terug te vinden in deze winkel. En jij? Jij kan hier van profiteren als (beginnend) Audicien!

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ga je aan de slag om je klanten een zo’n goed mogelijk advies te geven en samen te kijken naar de beste hoor oplossing. Je kan hier alle tijd en aandacht besteden aan je klant. Ook ben je verantwoordelijk voor deel van de administratie. Daarnaast heb je ook contact met de KNO-artsen en heb je met je collega de verantwoording voor de winkel om samen een hoog niveau te waarborgen.

Wie ben jij?

Jij bent een gediplomeerd Star geregistreerd Audicien of bereid dit te worden, je bent commercieel, ondernemend en kunt goed luisteren naar de behoeften van de klant. Je staat achter de kwaliteit van de vrije markt. Je bent een fijne collega en tussen de 15 en 30 uur per week beschikbaar. De dagen zijn in overleg. Daarnaast heb je echt passie voor het vak en ook vooral voor de steeds veranderende technologie. Je weet van aanpakken, bent communicatief sterk en je levert hoorzorg op hoog niveau.

Kortom: Een zelfstandige en afwisselende job bij een professionele organisatie!

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken bij een mooi familiebedrijf met veel ruimte om te leren. Daarnaast krijg je prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt afhankelijk van je uren tot 4 dagen in de week. Geen weekenden.

Ben jij het Talent die onze opdrachtgever zoekt ? Stuur dan jouw CV met motivatie naar
solliciteren@talentvoorhoren.nl

Wij zullen dan zsm contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie