Audicien Enschede

Wij zijn op zoek naar een ervaren Audicien voor een zelfstandige hoorwinkel in Enschede

De winkel:

In het centrum van Enschede ligt deze prachtige meest geavanceerde hoorwinkel van Twente. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de hoorbranche. Deze winkel heeft volledig geluidswerende ruimtes, speciale meetcabines en de mooiste apparatuur! Daarnaast krijgt de klant de mogelijkheid om vrij te kiezen voor welk merk en types hoorapparaat! Naast de winkel in Enschede hebben ze ook nog een ruimte in een zorgcentrum in de regio en is de ambities om meerdere van deze locaties te gaan openen. Zo kunnen niet alleen in Enschede maar ook in de hele regio de klant de beste oplossing bieden.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd en ervaren Audicien met commerciële capaciteiten. Je bent communicatief heel sterkt, je hebt passie voor het vak en volgt de ontwikkelingen binnen de branche. De klant staat bij jou altijd voorop. Daarnaast ben je een fijne collega en heb je veel energie! Aantal uren is in overleg Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Een uitdagende en afwisselende functie in een energiek team.
Een inspirerende werkomgeving waarbij jij ruimte, middelen en verantwoordelijkheden krijgt. Hier staat men open voor creatieve ideeën en vinden ze het erg prettig als je initiatieven toont. Je krijgt ondersteuning in je ontwikkeling d.m.v. trainingen en opleidingen zodat jij altijd bij de top behoort. Uiteraard hoort hier een uitstekend salaris bij en natuurlijk een heel fijn en gezellig team!

Ben jij het talent dat Talent voor Horen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie