Audicien Harderwijk

Voor een mooi bedrijf in Harderwijk zijn wij op zoek naar een Audicien

De winkel:

Binnen een mooie optiekzaak met een fijn team zoeken wij een audicien die hier het audiogedeelte voor zijn of haar rekening gaat nemen samen met een collega audicien.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag in een drukke optiekzaak samen met je optiek collega’s en een collega audicien, waarbij je werkt met de nieuwste apparatuur. Je bent iemand die van aanpakken weet, graag zelfstandig werkt en veel waarde hecht aan een goede klantrelatie voor de lange termijn. Dagelijks werk je eraan om je klanten te voorzien van het beste advies en bijbehorende service, waarbij je je graag blijft ontwikkelen. Daarnaast ben je naast klantgericht ook commercieel ingesteld.

Wie ben jij?

Je bent gediplomeerd triage-audicien en STAR-geregistreerd. Daarnaast kun je goed luisteren naar de behoeften van de klant en heb je daarbij een commerciële instelling. Het aantal werkdagen is in overleg. Natuurlijk heb je passie voor je vak en vind je een goede sfeer op de werkvloer belangrijk.

Wat krijg je ervoor terug?

Het allerbelangrijkste: veel werkplezier! Wij willen er samen met jou voor zorgen dat je elke dag fluitend naar je werk komt. Zo krijg je bij ons vanzelfsprekend heerlijke koffie of thee. Jouw nieuwe collega’s zijn erg gezellig en helpen je graag tijdens de inwerkperiode, geen vraag is te gek! En wil jij je graag blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen of een extra opleiding? We gaan graag met je in gesprek om te bekijken wat jij nodig hebt om jouw werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Ohja, verder bieden we natuurlijk ook een fijn salaris en bijbehorende regelingen waaronder een fijne kortingsregeling, goed pensioen, 24 vakantiedagen en reiskostenvergoeding. Jouw contract is voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast. Klinkt goed toch?

Solliciteer op deze functie