Audicien Horst

Voor de prachtige winkel van Kruytzer Optiek zijn wij op zoek naar een audicien die het team Horen ter uitbreiding wil gaan versterken. Zij zijn al ruim 49 jaar een begrip in de regio. Vanaf het eerste moment dat je bij ons binnenstapt, voel je je meteen welkom door de warme en gezellige sfeer. Kruytzer is een echt familiebedrijf sinds 1974. Het vakmanschap is er met de paplepel ingegoten en wordt volgens de laatste innovaties telkens weer verbeterd. Maak jij binnenkort ook deel uit van dit enthousiaste team?

Wie ben jij?
Kruiden zijn smaakmakers, hebben karakter en geven de finishing touch aan een gerecht. Zo zijn de medewerkers van Kruytzer ook. Zij zorgen voor het puntje op de i. Bij Kruytzer vinden ze het belangrijk dat de klanten zich op hun gemak voelen en de beste zorg krijgen die er is. Daarom bieden zij een warme en gezellige sfeer in de winkel, waar de klanten zich meteen welkom voelen. We zijn op zoek naar een leuke enthousiaste collega met een proactieve houding die deze visie deelt en zich volledig wil inzetten om de klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Ben jij de zelfstandige en StAr geregistreerde audicien met veel passie voor het vak? Wil je graag 3-4 dagen per week werken (dinsdag – vrijdag) en word je enthousiast van deze mooie vacature? Wie weet maak jij dan binnenkort ook deel uit van het Kruytzer team!

Wat krijg je er voor terug?
Een fijne werkgever en gedreven en gepassioneerde collega’s die altijd klaar staan om elkaar te helpen waar nodig. Ook hoort er natuurlijk een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij. Ben jij het talent dat onze opdrachtgever zoekt ? Stuur dan jouw CV met motivatie naar solliciteren@talentvoorhoren.nl.

Solliciteer op deze functie