Audicien Landgraaf

Ben jij die gepassioneerde audicien die graag voor minimaal 32 uur per week onderdeel uit wil maken van een klein en professioneel team binnen Bessems Hoortechniek in Landgraaf?

Bij Bessems Hoortechniek wordt met passie gewerkt en staat de klant centraal. Er is dan ook ruim tijd voor elke klant en wordt er met alle liefde een persoonlijk advies op maat gegeven. De klanten worden gekoppeld aan een ‘eigen’ vertrouwde audicien die precies weet wat de klant nodig heeft. Ook kunnen zij kiezen uit alle merken hoortoestellen in alle uitvoeringen, waardoor je als audicien het perfecte advies kan geven.

Wie ben jij?

Jij vindt het heerlijk om binnen een klein team te werken aan het beste hooradvies. Hierbij red je je prima zelfstandig, maar vind je sparren met collega’s net zo fijn. Je bent gediplomeerd triage-audicien en STAR-geregistreerd. Je hoort echt wat de klant zegt en stemt daar jouw advies op af, waarbij je geen belemmeringen hebt in het merk of type hoortoestel. Je wilt graag minimaal 32 uur per week aan de slag. Natuurlijk heb je passie voor je vak en vind je een goede sfeer op de werkvloer belangrijk!

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken bij fijne kleinschalige organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Daarnaast krijg je prima arbeidsvoorwaarden en gezellige collega’s! Er is veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en een ambitieuze instelling wordt gewaardeerd. Ben jij het talent dat Bessems Hoortechniek zoekt? Stuur dan snel jouw CV met motivatie naar solliciteren@talentvoorhoren.nl. Horen we je snel?

Solliciteer op deze functie