Audicien (leerling) regio Midden

Voor een prachtig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een Audicien of leerling Audicien

De organisatie:

Makker Hoortoestellen is een echt familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring en 5 winkels in het midden van het land. Ze hanteren hier 4 kernwaardes Persoonlijk, Innovatief, Passie en Warm, dit zie je ook terug wanneer je gaat werken bij deze fijne organisatie. Zo kennen ze hun klanten door en door, volgen ze ontwikkelingen snel op, heeft iedereen passie voor het vak en voelt de klant zich op zijn gemak.

Makker onderscheid zich in het bieden van verregaande service en oprechte hoorzorg!

Wat ga je doen?

In je rol al audicien draag je dagelijks bij aan de levenskwaliteit van mensen met een verminderd gehoor. In een hecht en energiek team ga je gehoortesten afnemen, slechthorenden (vanaf baby’s tot 100+) adviseren en natuurlijk hoortoestellen verkopen. Het team bestaat uit gedreven collega’s die héél blij worden van de combinatie commercie en echt wat voor de klant kunnen betekenen. Bij Makker krijg je dan ook écht de tijd om de tijd te nemen voor de klant. Kortom, jij tovert een glimlach op het gezicht van de slechthorende (klant).

Wie ben jij?

Jij bent een gecertificeerde audicien of hebt de ambitie om je certificering te halen. Je bent de match van, zowel een oprecht mensen-mens, als een commercieel gedreven persoon. Daarnaast ben jij uiterst communicatief, je hebt de regie in handen en weet precies de juiste snaar te raken bij de klant. Ontwikkelingen binnen de audiologiebranche volg je op de voet en je wilt blijvend groeien in je vak. En natuurlijk ook heel belangrijk: Je bent een super leuke collega!

Wat krijg je ervoor terug?

Merkonafhankelijke audicien waardoor de vrijheid om altijd het beste te kunnen bieden aan de klant. Je krijgt een zeer aantrekkelijk salaris en beloningssysteem. Een vaste aanstelling en ze ondersteunen jou in je ontwikkeling. Je krijgt de ruimte voor creatieve ideeën en niet geheel onbelangrijk een leuk team met enthousiaste collega’s!

Ben jij het talent dat Talent voor Horen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook  WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie