Audicien / vestigingsmanager Maastricht

Wij zijn op zoek naar een audicien / vestigingsmanager in Maastricht

Onze klant:

Bij Oogvoororen.nl staan ze voor transparantie, eerlijke prijzen en keuze in product & service. Dit komt tot uiting in de uitgebreide website, het feit dat ze alle A-merk hoortoestellen leveren en het leveren van service aan huis, in de IntoEars vestigingen (Oogvoororen is hier een onderdeel van) en via het internet. Een concept dat perfect past bij de behoefte van de consument. En daarom groeien ze zo hard, en om die groei voort te zetten zoeken we een audicien / vestigingsmanager voor het IntoEars hoorcentrum in Maastricht.

Wie ben jij?

Jij bent een zelfstandige en StAr geregistreerd audicien, je hebt natuurlijk je rijbewijs, bent commercieel en sociaal vaardig. Je bent daarnaast een leuke collega om mee te werken en hebt ervaring in het aansturen van een team.

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een snel groeiende organisatie met internationale ambities. Je krijgt een leuke afwisselende baan met flexibele invulling van eigen uren. En natuurlijk een auto van de zaak (wanneer je ook ambulant gaat werken) Daar horen natuurlijk een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij. Daarnaast krijg je leuk collega’s die jou ondersteuning bieden!

Ben jij het Talent die onze opdrachtgever zoekt ? Stuur dan jouw CV met motivatie naar
solliciteren@talentvoorhoren.nl

Wij zullen dan zsm contact met jou opnemen!

Nieuwsgierig naar andere vacatures als audicien? Bekijk onze vacaturepagina!

Solliciteer op deze functie