Audicien Santpoort-Noord

Voor een prachtig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een Audicien

De organisatie:

Kwaliteit en service staan bij de audiciens van HoorCare op nummer één, met 2 winkels in Heemskerk en Santpoort-Noord staan zij bekend om hun hoge service en advies op maat! Voor de winkel in Santpoort-Noord is er ruimte voor een Audicien. Deze winkel is open van dinsdag t/m vrijdag.

Wat ga je doen?

Samen met je collega Audicien en de commercieel medewerker ga je aan de slag om je klanten een zo’n goed mogelijk advies te geven en samen te kijken naar de beste hoor oplossing. Je kan hier alle tijd en aandacht besteden aan je klant. Je denkt actief mee met de organisatie, en samen met je collega krijg je de verantwoording voor de winkel om samen een hoog niveau te waarborgen.

Wie ben jij?

Jij bent een gediplomeerd StAr geregistreerd Audicien, je bent commercieel, ondernemend en kunt goed luisteren naar de behoeften van de klant. Je staat achter de kwaliteit van de vrije markt. Je hebt kennis van het zorgverzekeringsstelsel en vergoedingen. De dagen zijn in overleg. Daarnaast heb je echt passie voor het vak en ook vooral voor de steeds veranderende technologie. Je weet van aanpakken, bent communicatief sterk en je levert op hoog niveau hoorzorg.

Kortom: Een zelfstandige en afwisselende job bij een professionele organisatie!

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken bij een prachtige en platte organisatie met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt ruimte voor inbreng, eigen inzicht en ideeën. En natuurlijk leuke collega’s!

Ben jij het talent dat Talent voor Horen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie