Audicien Sittard

Voor een mooi en innovatief bedrijf in Sittard zijn wij op zoek naar een Audicien:

De winkel:

Gijsen is een prachtige en innovatieve winkel in hartje Sittard. Hier is ruimte gekomen voor een nieuwe collega audicien voor 3-4 dagen per week. Deze groots opgezette zaak biedt zowel ruimte aan optiek als audio, beschikt over de beste apparatuur en is voorzien van moderne meetruimtes, wachtruimtes met koffiebars, een 3D-kinderbioscoop, een windtunnel en nog veel meer innovatieve oplossingen voor de beste klantervaring. Maak jij binnenkort ook onderdeel uit van hun enthousiaste team?

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een deskundig en gezellig team. In Sittard zijn er genoeg kansen om je kennis over hooroplossingen en adviserend verkopen uit te breiden en met de meest innovatieve apparatuur te werken. Met jouw commerciële instelling en klantgerichte houding voel jij goed aan wat nodig is om de klant met een goed gevoel de winkel uit te laten stappen. Hiervoor heb je dan ook alle ruimte en tijd zodat je klant altijd perfect geholpen wordt.

Wie ben jij?

Je bent gediplomeerd triage-audicien en STAR-geregistreerd, maar ook wanneer je nog in opleiding bent zijn er mogelijkheden. Je bent servicegericht, nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je een enthousiast en representatief persoon. Je beschikt tevens over goede adviserende vaardigheden. Werk je graag zelfstandig aan doelstellingen maar herken je jezelf ook als teamplayer? Heb je passie voor je vak? Wie weet is dit de baan voor jou!

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken bij een mooie organisatie met veel ruimte om te groeien in je vak. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. Ook worden er interne trainingen en cursussen aangeboden. Er heerst een informele werksfeer en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je gaat werken binnen een grote en moderne werkomgeving met de beste apparatuur. Daarnaast krijg je prima arbeidsvoorwaarden en fijne, deskundige collega’s!

Ben jij het Talent dat onze opdrachtgever zoekt? Stuur dan jouw CV met motivatie naar solliciteren@talentvoorhoren.nl. Wij zullen dan z.s.m. contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie