Audicien Utrecht

Wij zijn op zoek naar een Audicien in Utrecht

Deze hoor winkel met meerder winkels in Nederland gaat samen met hun klant op zoek naar de beste hoor oplossing. De klant en zijn of haar gehoor staan hierin centraal. Want slechter horen is niet alleen een fysiek probleem, het is vooral ook een sociaal probleem. Pas als we de mens achter de klant kennen, kunnen we het beste advies geven.

Wat ga je doen?

Samen met je collega-audicien en/of de commercieel medewerker run jij de winkel en ben je het vertrouwde gezicht voor de klanten. De winkels zijn niet alleen een plek om naartoe te gaan voor informatie, onderzoek, aanschaf en onderhoud. Klanten kunnen altijd bij ze terecht om meer vragen te stellen, de instelling te laten aanpassen, hun ervaring te delen of vragen te stellen. Als audicien vertolk je dus ook een maatschappelijke rol: je stelt klanten op hun gemak, zorgt ervoor dat zij zich snel thuis voelen en makkelijk aankloppen voor hulp of advies.

Wie ben jij?
Jij bent een audicien die zich graag wil blijven ontwikkelen. Je bent betrokken, professioneel en commercieel. Je bent communicatief sterk en hebt je werk altijd op orde. Daarnaast zoeken we een Audicien die representatief is en altijd het beste voor zijn klant wil.

Natuurlijk ben je in bezit van je Audiciens diploma, StAr geregistreerd en bent ook bereid wanneer nodig in te vallen in 1 van de andere winkels.

Wat krijg je terug?

Je komt in een warm bad, een informele organisatie, je mag hier meedenken en er wordt naar je geluisterd. Je krijg een goed salaris, reiskosten en bonusregeling. Het eerste jaar krijg je een jaar contract maar daarna bij goed functioneren gelijk een contract voor onbepaalde tijd. Ook wordt er veel geïnvesteerd in ontwikkeling en is er ruimte voor trainingen. Kortom een prachtige organisatie om voor te werken! 

Ben jij het talent dat Talent voor Horen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie