Audicien Veldhoven

Heb jij het al gehoord? Wij zoeken voor Verhoeven Hoorcomfort een audicien!

Verhoeven Hoorcomfort is een zelfstandig familiebedrijf en heeft verschillende vestigingen verspreid over de regio Eindhoven – De Kempen. Bij Verhoeven zijn ze merkonafhankelijk en heeft de klant een enorme keuze aan diverse hooroplossingen

Op elke vestiging is dagelijks een gemotiveerd team aan het werk. Voor de aanschaf van hoortoestellen kan men bij hen terecht en voor een gratis hoortest. En vanzelfsprekend voor vragen voor een mogelijke oplossing voor het gehoor. Tijdens het zoeken naar een hooroplossing ervaart de klant altijd een nauw contact met de audiciens. Maar ook ná de aanschaf staat men voor de klant klaar!

Wie ben jij?
Je bent in bezit van een diploma Audicien, je bent StAr geregistreerd en je hebt kennis van ontwikkelingen en producten in de markt. Je bent minimaal 4, liefst 5 dagen beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. De winkels zijn geopend van 9 tot 18 uur.

Je hebt een proactieve houding, hebt lol in je vak, hebt een oprechte betrokkenheid bij de klant, kan goed zelfstandig werken en bent natuurlijk commercieel en een teamplayer. Tevens vindt je het geen probleem om af en toe in verschillende vestigingen te werken. Daarnaast ben je gedreven om binnen een efficiënt klantproces klantgericht én resultaatgericht te werken. Je bent en blijft vanzelfsprekend op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied.

Wat krijg je er voor terug?
Je komt te werken op een prachtige werkplek met fijne collega’s in een mooi en warm familiebedrijf. De collega’s waarmee je samenwerkt hebben allemaal veel ervaring in de hoorzorg. Verhoeven Hoorcomfort heeft een eigen salarishuis en mooie overige arbeidsvoorwaarden.

Ben jij het Talent waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Stuur dan jouw CV met motivatie naar solliciteren@talentvoorhoren.nl. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan z.s.m. contact met jou opnemen!

Ben je benieuwd naar andere vacatures? Houd onze vacaturepagina voor audiciens dan in de gaten.

Solliciteer op deze functie