Audicien Venlo

Voor het mooie bedrijf Stufkens in Venlo zijn wij op zoek naar een audicien

Over Stufkens:
Als het gaat om de beste service en klantgerichte aanpak dan moet je absoluut bij Stufkens zijn. Je vindt hun filialen in Noord-Limburg en Oost-Brabant, waar de klant bij hen terecht kan voor een up-to-date hoortoestel en alle aanverwante apparatuur. Hierin bieden zij een erg breed assortiment. Voor locatie Venlo zijn zij op zoek naar een audicien die net een stapje extra wil zetten! Als je als audicien meer voldoening uit je werk wilt halen dan zul dit je zeker vinden bij Stufkens.

Wat ga je doen?
Als audicien bij Stufkens verleen je zorg op maat, waarbij je jouw klanten met de beste hooroplossing naar huis laat gaan. Jij voelt precies aan wat de klant nodig heeft en zorgt er met een natuurlijk gemak voor dat zij zich letterlijk gehoord voelen. Hierbij kun je putten uit een zeer uitgebreid assortiment aan hoortoestellen binnen een prettige werkomgeving waarin alle tijd en ruimte voor de klant is. Je werk is zeer afwisselend en uitdagend, waarin jij jouzelf als audicien ook graag blijft ontwikkelen. Hiertoe zijn er ruime ontwikkelingsmogelijkheden en kun je terugvallen op een fijn team.

Wie ben jij?
Uiteraard ben je gediplomeerd triage-audicien en STAR-geregistreerd en wilt graag 2 tot 5 dagen werken. Je biedt een luisterend oor waarbij je de behoefte van de klant goed kunt inschatten. Je overtreft hierbij graag de verwachting van de klant en hebt hier ook alle ruimte en mogelijkheden toe. Vanzelfsprekend heb je ook de nodige commerciële capaciteiten, die je moeiteloos combineert met jouw klantvriendelijke en zorgverlenende houding. Heb je behoefte aan een back-up dan is er altijd ruimte om te sparren met een ‘buddy’ die jou de echte ‘Stufkens mentaliteit’ meegeeft. Natuurlijk heb je passie voor je vak en vind je een goede sfeer op de werkvloer net zo belangrijk als wij dat doen!

Wat krijg je ervoor terug?
Je komt te werken bij een mooie organisatie met veel ruimte om te groeien in je vak waarbij goed wordt geluisterd naar jouw behoeften als audicien. Daarnaast krijg je prima arbeidsvoorwaarden, een goede back-up, diverse opleidingsmogelijkheden en fijne betrokken collega’s!

Ben jij het Talent dat onze opdrachtgever zoekt? Stuur dan jouw CV met motivatie naar solliciteren@talentvoorhoren.nl. Wij zullen dan z.s.m. contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie