Audicien Vught

Voor een mooi bedrijf in Vught zijn wij op zoek naar een Audicien

De winkel:

De eerste winkel van ’t Beste Oor aan de Van Voorst tot Voorststraat in Vught is inmiddels een thuis geworden voor veel slechthorenden. Daarnaast heeft ’t Beste Oor nog 2 prachtige winkels, in Sint-Michielsgestel en Zaltbommel. Hun waardes zijn persoonlijke aandacht en optimale hoorzorg. Die hebben ertoe geleid dat ’t Beste Oor dagelijks een grote klantenkring mag verwelkomen in hun winkels. Mensen komen van heinde en verre op advies van kennissen naar ’t Beste Oor, voor een nieuw hoortoestel of voor een second opinion. Maak jij binnenkort ook onderdeel uit van hun enthousiaste team?

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een enthousiast en gezellig team dat bestaat uit 3 audiciens en een commercieel medewerker. Samen met je collega’s verleen je dagelijks zorg op maat en behaal je de commerciële doelen. In Vught zijn er genoeg kansen om je kennis over hooroplossingen en adviserend verkopen uit te breiden. Wat deze rol bij ’t Beste Oor leuk maakt is de vrijheid en zelfstandigheid die je krijgt. Dagelijks werk je eraan om je klanten te voorzien van het beste advies en bijbehorende service. Hiervoor heb je dan ook alle ruimte en tijd zodat je klant altijd perfect geholpen wordt.

Wie ben jij?

Je bent gediplomeerd triage-audicien en STAR-geregistreerd. Daarnaast kun je goed luisteren naar de behoeften van de klant en heb je daarbij een commerciële instelling. Je bent tussen de 2 en 5 dagen per week beschikbaar, de werkdagen zijn in overleg. Natuurlijk heb je passie voor je vak en vind je een goede sfeer op de werkvloer belangrijk.

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken bij een mooie organisatie met veel ruimte om te groeien in je vak. Daarnaast krijg je prima arbeidsvoorwaarden en fijne collega’s!

Ben jij het Talent dat onze opdrachtgever zoekt? Stuur dan jouw CV met motivatie naar solliciteren@talentvoorhoren.nl. Wij zullen dan z.s.m. contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie