Audicien Zundert

Wij zijn op zoek naar een Audicien in Zundert

De winkel:
Deze luxe winkel is gevestigd in Zundert en is sinds kort onderdeel van de Verhoeven groep. Hier werkt een leuk team, en met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek in de regio van Zundert en omstreken. Hier nemen ze echt de tijd voor de klant om naar ze te luisteren en geven ze daarna een eerlijk advies. Binnen deze winkel willen ze ook hoorzorg gaan aanbieden en daarom zijn wij op zoek naar een leuke enthousiaste Audicien.

Wie ben jij?
Je bent StAr geregistreerd Audicien. Je bent vlot en ambitieus en vind het een leuke uitdaging om deze praktijk binnen deze winkel verder uit te breiden.  Het liefst heb je al een aantal jaren ervaring. Natuurlijk heb je gevoel voor mode en passie voor je vak. Je bent een prettige collega en een mensen mens. Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar. Je bent klantvriendelijk, servicegericht en commercieel ingesteld. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?
Een zelfstandige en uitdagende functie bij een fijne organisatie. Natuurlijk behoort een passend salaris bij deze functie.
Ben jij het talent dat Talent voor Horen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie