Audicien Delft

Wij zijn ter uitbreiding van het team van Hessel van Twist in Delft op zoek naar een audicien.

Zelfstandig audicien Hessel van Twist is niet gebonden aan voorschriften vanuit een moederbedrijf en kan daardoor de klant een hoge mate van persoonlijke service en dienstverlening bieden. De klant wordt altijd geholpen door een volledig gediplomeerde audicien. Hier kan de klant rekenen op het vakmanschap en de toewijding die je van een hoorzorgprofessional mag verwachten.  

Wat ga je doen?
Je gaat 3-5 dagen in de week aan het werk bij deze audicien (dinsdag t/m zaterdag). Je komt te werken binnen een klein maar gezellig team en wordt goed begeleid. Samen met de eigenaar ga je bouwen aan de toekomst waarbij persoonlijkheid naar de klanten en vakmanschap centraal zullen staan. Afhankelijk van je eigen drive is er genoeg ruimte om je zelf te ontwikkelen!

Wie ben jij?
Je bent afgestudeerd audicien of voornemens om met de opleiding te gaan starten. Daarnaast ben jij een prettig persoon die zich graag wil blijven ontwikkelen. Je bent betrokken, professioneel en commercieel. Je bent communicatief sterk en hebt je werk altijd op orde. Daarnaast zoeken we een persoon die representatief is en altijd het beste voor zijn klant wil. En natuurlijk iemand die met plezier naar zijn of haar werk komt en met passie aan de slag gaat!

Wat krijg je terug?
Je komt in een warm bad terecht, je mag hier meedenken en er wordt naar je geluisterd. Je krijg een markt conform salaris, reiskosten en winstuitkering. Het eerste jaar krijg je een jaarcontract maar daarna bij goed functioneren gelijk een contract voor onbepaalde tijd. Ook wordt er veel geïnvesteerd in ontwikkeling en is er ruimte voor trainingen. Kortom een prachtige organisatie om voor te werken! 

Ben jij het talent dat Talent voor Horen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie