Audioloog Antwerpen

Voor Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Audioloog  

De organisatie:

Evelyne Doudelet is al jaren Audicien en hoorspecialist en heeft een praktijk in een charmante en prestigieuze Harmonie-buurt in Antwerpen. Hier wordt met de meest geavanceerde hoortoestellen gewerkt en zijn ze onafhankelijk en kunnen hun klanten kiezen uit meer dan 4000 verschillende hoortoestellen. Evelyne is trots dat zij dé specialist is in onzichtbare hoortoestellen.

Daarnaast werkt Evelyne al meer dan 6 jaar samen met Optiek Frits Van Den Bosch, een luxe zelfstandige optiekzaak in Wommelgem, waar zij een aantal dagdelen in de week haar spreekuren heeft.

Omdat Hoorcentrum Doudelet het steeds drukker krijgt zoeken wij exclusief voor Evelyne naar een fijne collega als Audioloog. Het aantal uren/dagen is in overleg en kan zowel fulltime als parttime ingevuld worden.

Wat ga je doen?

Je bent een enthousiaste en leergierige Audioloog die kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Je zult grotendeels zelfstandig aan de slag gaan en daarmee een grote verantwoordelijkheid hebben voor het reilen en zeilen binnen het hoorcentrum. Je kan hier alle tijd en aandacht besteden aan je klant. Ook ben je verantwoordelijk voor deel van de administratie.


Wie ben jij?

Jij bent een gediplomeerd Audioloog (audicien) die een RIZIV-nummer heeft of dit binnen enkele maanden zal hebben. Je bent commercieel, ondernemend en kunt goed luisteren naar de behoeften van de klant. Een grote mate van zelfstandigheid is belangrijk. Je hebt echt passie voor het vak en ook vooral voor de steeds veranderende technologie. Je weet van aanpakken, bent communicatief sterk en je levert op hoog niveau hoorzorg.

Kortom: Een zelfstandige en uitdagende job bij een professionele organisatie!

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken bij een prachtige organisatie met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt ruimte voor inbreng, eigen inzicht en ideeën. Hier staat uiteraard vanaf het eerste moment een goed salaris tegenover en bij gebleken geschiktheid een auto van de zaak of een riante reiskostenvergoeding. Zowel fulltime als parttime werken is bespreekbaar.

Ben jij het talent dat Talent voor Horen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie