Frontoffice medewerker Malden

Vacature Frontoffice medewerker Malden


Voor onze opdrachtgever Hoorus in Malden zijn wij op zoek naar een Frontoffice medewerker.

Als Frontoffice medewerker ben jij het gezicht van de winkel. Jij zorgt dat de klanten tevreden zijn. Je bent gastvrij en klantvriendelijk. Daarnaast ben je oprecht en heb je belangstelling voor mensen met een gehoorbeperking.

Wat ga je doen?

Je beheert de agenda van de Audiciens, plant afspraken in, verzorgt de administratie en beantwoord de telefoon. Je bent het eerste aanspreekpunt van de winkel. Daarnaast assisteer en ondersteun je de Audiciens. Kortom een leuke diverse en uitdagende baan, binnen een gezellig team!

Wie ben jij?

Jij bent een gastvrouw/heer pur sang. Je bent representatief en vriendelijk naar de klanten. Je bent tussen de 30-36 uur per week beschikbaar. De openingsdagen zijn van maandag t/m vrijdag.

Je hebt administratieve vaardigheden en bent bereid je zelf te ontwikkelen. Je laat graag de processen soepel verlopen. Ook ben je bereid om kleine reparaties te doen en onderhoud te verrichten van de hoortoestellen.

Wat krijg je er voor terug?

Hoorus is een zelfstandig toonaangevend bedrijf in de regio. Met twee filialen is Hoorus een klein en informeel team waar je je al snel thuis zult voelen. Hoorus is een vriendelijke en vertrouwde organisatie waarin ze samen werken aan een next level hooroplossing. Hier hoort natuurlijk een marktconform salaris bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen &  Horen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie