Leerling audicien

Wij zijn altijd op zoek naar Leerling Audiciens door heel Nederland.

Wil jij een vak leren maar niet meer 5 dagen in de week naar school? Heb je affiniteit met de zorg, ben je klantgericht en heb je ook wat technische affiniteiten? Dan is een opleiding tot Audicien perfect voor jou!

Wat ga je doen?
Je gaat 4 dagen in de week aan het werk als Audicien en 1 dag in de week naar school. Je wordt goed begeleid door een zeer ervaren Audicien die je naast het begeleiden bij je opleiding nog veel meer gaat leren.

Wie ben jij?
Jij bent een prettig persoon die zich graag wil blijven ontwikkelen. Je bent betrokken, professioneel en commercieel. Je bent communicatief sterk en hebt je werk altijd op orde. Daarnaast zoeken we een persoon die representatief is en altijd het beste voor zijn klant wil. Wij hebben zowel mogelijkheden voor starters op de arbeidsmarkt als voor opticiens met ruime werkervaring die zich (ook) graag willen richten op de audicien tak.

Wat krijg je terug?
Er staat een mooie toekomst voor je open met goede arbeidsvoorwaarden en alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben jij het Talent waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn? Stuur dan jouw CV met motivatie naar solliciteren@talentvoorhoren.nl. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan z.s.m. contact met jou opnemen!

Ben je benieuwd naar andere vacatures? Houd onze vacaturepagina voor audiciens dan in de gaten.

Solliciteer op deze functie