Leerling Audicien Delft

Wij zijn op zoek naar een Leerling Audicien in Delft

Wil jij een vak leren maar niet meer 5 dagen in de week naar school? Heb je affiniteiten met de zorg, ben je klantgericht en heb je ook wat technische affiniteiten? Dan is een opleiding voor Audicien perfect voor jou! Je kan bij onze klant een zelfstandige Audicien vanaf volgend jaar februari naar de opleiding en vooraf al wat ervaring opdoen. Super leuke uitdaging!

Wat ga je doen?

Je gaat 4 dagen in de week aan het werk bij deze Audicien, en 1 dag in de week naar school. Je wordt goed begeleid door een zeer ervaren Audicien die je naast het begeleiden van je opleiding nog veel meer gaat leren. Als leerling kan je vanaf  september al aan de slag, je wordt ingewerkt en kan evt ook al vooraf de opleiding volgen van hooradviseur.

Wie ben jij?
Jij bent een prettig persoon die zich graag wil blijven ontwikkelen. Je bent betrokken, professioneel en commercieel. Je bent communicatief sterk en hebt je werk altijd op orde. Daarnaast zoeken we een persoon die representatief is en altijd het beste voor zijn klant wil. Leeftijd maakt niet uit.

Wat krijg je terug?

Je komt in een warm bad, een informele organisatie, je mag hier meedenken en er wordt naar je geluisterd. Naast dat jouw opleiding wordt betaald, krijg je een markt conform salaris, reiskosten en winstuitkering. Het eerste jaar krijg je een jaar contract maar daarna bij goed functioneren gelijk een contract voor onbepaalde tijd. Ook wordt er veel geïnvesteerd in ontwikkeling en is er ruimte voor trainingen. Kortom een prachtige organisatie om voor te werken! 

Ben jij het talent dat Talent voor Horen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie