Management assistent Spijkenisse

Heb je interesse in een veelzijdige ondersteunende taak binnen een snelgroeiend audiciensbedrijf? Lees dan deze vacature en ga aan de slag bij Oogvoororen.nl!

Het bedrijf is de afgelopen jaren snel gegroeid tot zo’n 65 medewerkers. Het management heeft al die jaren van groei een hoop taken bij zichzelf gehouden, ook die taken zijn meer werk geworden en dat past eigenlijk al een tijdje niet meer. Zij zoeken daarom een fulltime Management Assistent(e), iemand die ervoor zorgt dat het management meer tijd over houdt voor de dingen waar ze echt goed in zijn. Je ondersteunt en werkt nauw samen met de CEO. Je zal de eerste en enige zijn in deze functie, dus een deel van de invulling zal nog moeten ontstaan, dat doen we graag samen met jou.

Wat ga je onder andere doen?

De mailbox(en); dagelijks komen er talloze emails binnen. Spam, CC’s, BCC’s, emails die beter bij een ander terecht hadden kunnen komen, van simpele tot lastige vragen. Jij zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mailtjes direct worden behandeld, doorgestuurd of verwijderd. Het restant laat je over aan het management of beantwoorden jullie samen.
Agendabeheer; Het management moet, en wil, met leveranciers, medewerkers en andere stakeholders op regelmatige basis afspreken. Dat kan nog wel eens een puzzel zijn, zeker als er ook nog ander werk verzet moet worden. Jij helpt ervoor te zorgen dat de afspraken gepland worde, maar er genoeg tijd over blijft om het doe-werk ook uit te voeren.
Telefoon beantwoorden; Net als met de mailbox komt er iedere dag een hoop binnen. Jij filtert, overlegt en regelt zaken waar mogelijk.
Administratie; Dit is heel breed. Dit zijn HR taken zijn zoals opstellen van arbeidsovereenkomsten, het registreren van ziekteverzuim of verlofdagen. Verder kun je denken aan autobeheer, machtiging aanvragen zorgverzekeraars, uitvoeren van betalingen en contractbeheer. Wij zorgen dat je de bedrijfsvoering kent, overal vanaf weet en indien nodig ergens kan bijspringen of informatie kunt halen.
Projectondersteuning; De wat grotere verbeteringen en wijzigingen in ons beleid en organisatie pakken we graag projectmatig op. Denk aan nieuwe software implementaties, nieuwe verdienmodellen of de opening van een nieuwe vestigingen. Rondom deze projecten is er altijd allerhande ondersteuning nodig. Soms iets uitschrijven om intern te communiceren, soms moeten er spullen besteld worden en een andere keer moet er een lanceer-event gepland worden. Je bent altijd wel deels bezig met één van deze projecten en zo écht betrokken bij de grote zaken binnen ons bedrijf.
Etcetera; Omdat de functie nieuw is bij ons zullen er nog een hoop dingen bijkomen (of juist verdwijnen), we gaan graag net jou samen deze rol verder invulling geven. Het belangrijkste is uiteindelijk het zoveel mogelijk ontlasten van de directie en met name de directeur.
Het management werkt het meeste vanuit het hoofdkantoor in Spijkenisse, dit zal dan ook je standplaats zijn. Hier vind je naast de directie ook de afdeling administratie, een aantal klantenservice medewerkers en de webshop. Zo heb je heel veel informatie altijd dichtbij.

Kun jij geordend werken en hou je van een veelzijdige uitdaging waarmee je helpt het bedrijf als een geoliede machine te laten draaien? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Over Oogvoororen.nl
Zij zijn in 2014 gestart met als doel meer transparantie, betere service en lagere prijzen naar de Nederlandse hoorzorgmarkt te brengen. Zij verkopen hoorapparaten tot 40% voordeliger dan de concullega’s. Daarnaast bieden we meer flexibiliteit in service.

Inmiddels zijn er 11 locaties in Nederland. 17 in Vlaanderen en 5 in Duitsland waar ze onder de naam “Hearly.de” opereren.

Wat bieden wij jou

Marktconform salaris;
Werktijden van ma-vr van 9:00u – 17:00
flexibiliteit mogelijk in uren en dagen
Reiskostenvergoeding € 0,21 cent/km tot 100km per dag;
8% vakantiegeld naar rato;
De mogelijkheid deel uit te maken van een hecht, professioneel en sterk betrokken team.

Ben jij het Talent die onze opdrachtgever zoekt ? Stuur dan jouw CV met motivatie naar
solliciteren@talentvoorhoren.nl

Solliciteer op deze functie