Aankomend Bedrijfsleider Zundert

Wij zijn op zoek naar een aankomend Bedrijfsleider

De winkel:
Deze luxe winkel is gevestigd in Zundert en is sinds kort onderdeel van de Verhoeven groep. Hier werkt een leuk team, en met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek in de regio van Zundert . Hier nemen ze echt de tijd voor de klant om naar ze te luisteren en geven ze daarna een eerlijk advies. Naast merken als Etnia Barcelona, J. F. Rey en Silhouette verkopen ze ook merken als Superdry, Mexx en Nike. Daarnaast hebben ze ook een grote contactlenzen praktijk. Kortom echt een prachtige winkel om te komen werken!

Wie ben jij?
Als Opticien en of contactlensspecialist of misschien wel Optometrist ben je naast het uitvoeren van oogmetingen verantwoordelijk voor de contactlenscontroles en werk je actief mee op de winkelvloer. Je bent ambitieus en zou graag de aankomende tijd door willen groeien naar een functie voor bedrijfsleider. Natuurlijk heb je gevoel voor mode en passie voor je vak. Je bent een prettige collega en een mensen mens. Je bent minimaal 4 of 5 dagen in de week beschikbaar. Uiteraard vind je werken op zaterdag ook geen probleem. Je bent klantvriendelijk, servicegericht en commercieel ingesteld. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?
Een zelfstandige en uitdagende functie bij een bijzondere winkel! Natuurlijk behoort een passend salaris bij deze functie.
Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen