National Accountmanager Eyewear België

National Accountmanager Eyewear België

Deze organisatie is één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van brillen in het luxe segment. De Rigo zit in de top vier grootste eyewear bedrijven ter wereld en is actief in ruim tachtig landen, er werken om en nabij vierduizend mensen en het bedrijf heeft 28 merken in het portfolio.

Je kan denken aan merken als Porsche Design, Just Cavalli, Philipp Plein, Zadig &Voltaire, Police Furla en Chopard. Dit bedrijf is wereldwijd één van de marktleiders in het ontwerpen, produceren en distribueren van brilmonturen en zonnebrillen op sterkte.

Voor deze functie vertegenwoordig je de premium merken: Chopard, Roberto Cavalli en Philipp Plein

Even een leuk weetje: Wist je dat Roberto Cavalli als eerste ontwerper met dierenprinten kwam?(deze zijn naar jaren nog steeds een hit). Philipp Plein zal binnen 2 jaar 300 winkels gaan openen in Europa. En Chopard ken je uiteraard van de prachtige Zwitserse horloges en sieraden!

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven Accountmanager en hebt inmiddels al je sporen verdiend binnen een ander Eyewear merk.  Je werkt graag met mooie producten in een dynamische omgeving .Je wil graag fulltime werken en woont het liefst centraal in België. Je kan goed luisteren naar de wensen van je klanten en bent ook een sparringspartner. Je kan goed zelfstandig werken maar kijkt er ook naar uit om samen met 1 van je collega’s op pad te gaan.. Daarnaast ben je klantgericht, ondernemend en organisatorisch sterk en kan je snel schakelen.

Wat ga je doen?

Je maakt afspraken met bestaande en nieuwe klanten. Je bezoekt de klanten en prospects, dit zijn allemaal zelfstandige opticiens. Je werkt samen met de collega’s van de andere merken en collega’s in Nederland. (je krijgt er 12 collega’s bij) en gaat dan ook regelmatig met elkaar op pad. In de showroom in Nederland zal je ook regelmatig klanten ontvangen.

Ook vertegenwoordig je de beurzen en organiseer je events. Dit doe je door heel België. Zo nu en dan ben je op het kantoor, deze is gevestigd op een super gave locatie in het Arsenaal in Naarden Vesting. (Jan de Bouvrie)

Kortom, een uitdagende functie bij een fantastische internationale organisatie met prachtige merken!

Dus:

Heb jij zin in een hele gave, job bij een prachtig bedrijf in het luxe fashion segment?

Heb jij al je sporen verdiend in een soortgelijke functie binnen de Eyewear?

Barst je van de energie? Wil je fulltime werken en ben je ook nog een fijne collega?

En…. Wil je werken in een prachtige showroom op een gave locatie? (vanuit Jan de Bouvries in Naarden Vesting)

Dan hoor ik je snel!

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie