Bedrijfsleider Amsterdam Gelderlandplein

Wij zijn op zoek naar een Bedrijfsleider voor een zeer luxe winkel in Amsterdam.

De winkel:

Schmidt optiek is 1 van de mooiste optiekzaken in Amsterdam. De oorsprong ligt al in 1866 en heeft een zeer goede reputatie. Waar Schmidt Rokin er alles aan doet om de oude authentieke stijl van vroeger te bewaren is voor Schmidt Gelderlandplein gekozen voor een hypermodern, strak interieur.  Gastvrijheid, Service en Kwaliteit staan hier met hoofdletters geschreven. Hier hebben de collega’s respect voor de klant, werken ze met de mooiste merken zoals bijvoorbeeld Chanel, Tom Ford, Lindberg, Cartier en Thom Browne. Het team bestaat puur uit professionals met passie voor hun vak. Hier krijgt de klant een echte beleving!

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven Opticien die nu de stap wil maken naar een leidinggevende positie, passie heeft voor het vak! Niet alleen wil meten maar het ook geweldig vind om te adviseren en een team aan te sturen. Bij Schmidt verkopen ze exclusieve merken, dus jij hebt geen probleem om deze merken te verkopen en jouw team hierop aan te sturen. Je bent representatief, wil graag in een high end winkel werken, met luxe merken en bent daarnaast ook een fijne collega. Je kan op diverse niveaus communiceren, bent enthousiast en zeer service gericht. Je bent minimaal 5 dagen per week beschikbaar en uiteraard werk je op zaterdag of zondag! Deze winkel is 7 dagen per week geopend.

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een zeer luxe winkel, op een top locatie. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hierbij past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen