Bedrijfsleider Maastricht

Schmidt optiek staat bekend om de prachtige winkels in het luxe segment en heeft o.a. 1 van de mooiste optiekzaken in Amsterdam, Leidsche rijn, Leidschendam en sinds augustus ook in het prachtige Maastricht. De oorsprong van Schmidt ligt al in 1866 en zij hebben een zeer goede reputatie. Hier hebben de collega’s respect voor de klant en werken ze met de mooiste merken zoals Cartier, Lindberg, Jacques Marie Mage en Chrome Hearts. Vooral liefhebbers van Cartier kunnen hun hart ophalen en een Cartier bril op maat laten maken. Het team bestaat puur uit professionals met passie voor hun vak. Hier krijgt de klant een echte beleving! Nieuwe filialen van Schmidt worden altijd opgestart door een ervaren bedrijfsleider binnen het bedrijf, nu is het tijd om dit stokje over te dragen aan een nieuwe collega die deze rol op zich gaat nemen. Hierbij is het een leuke bijkomstigheid dat je vanaf het prille begin deel mag uitmaken van een prachtig team!

Wie ben jij?
Jij bent een (gediplomeerd) opticien en of contactlensspecialist die daarnaast ook goede leiderschap skills- en ervaring heeft. Samen met jouw team wil jij elke dag de beste service aan de klant bieden. Je haalt veel energie uit het motiveren van het team en draait bij drukte ook met plezier mee in de winkel. Je speelt goed in op situaties en voelt aan wat nodig is om alles op rolletjes te laten lopen. Je bent representatief, wil graag in een high end winkel werken met luxe merken en bent daarnaast ook een fijne collega. Je kan op diverse niveaus communiceren, bent enthousiast en zeer service gericht. Je bent bij voorkeur 4-5 dagen per week beschikbaar.

Wat krijg je er voor terug?
Je komt te werken in een zeer luxe winkel op een toplocatie. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hierbij past natuurlijk een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden.
Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt?

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie