Bedrijfsleider Tiel

Voor Stufkens optiek in Tiel zijn wij op zoek naar een Bedrijfsleider.

De winkel:

Deze luxe winkel is een echt familie bedrijf en is gevestigd in het centrum van Tiel.  Stufkens bestaat al 90 jaar en bestaat anno 2022 uit 3 winkels waarvan 1 in Tiel.

Stufkens is gespecialiseerd in optometrie, binoculaire oogmetingen en contactlenzen. Uiteraard wordt in alle winkels een uitgebreid en gevarieerd aanbod van A-merk monturen en zonnebrillen aangeboden zoals Cartier, Cazal en Coblens. Samen met het team maakt Stufkens onderscheid binnen de optiek in Tiel en omgeving. Wil jij werken met de laatste trends en de beste apparatuur en met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling? Dan is deze vacature iets voor jou.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd Opticien en of Contactlensspecialist. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Verder ben je een fijne collega, flexibel en tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar. Je hebt al ervaring als leidinggevende of hebt de ambities om door te groeien naar Bedrijfsleider. Mocht je ook veel ervaring hebben met multifocale brillenglazen dan is dit een pré. Maar vooral je passie en inzet is eg belangrijk! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een high end winkel. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken en de beste apparatuur. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie