CL-specialist Bleiswijk

Voor een zelfstandige optiekzaak in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een Contactlensspecialist.

De winkel:

Deze winkel is gevestigd in Bleiswijk. Hier werkt een team van 4 specialisten van Contactlensspecialisten en een optometrist. Met hun hoge service op maat maakt dit team onderscheid binnen de optiek. Dit team is gespecialiseerd in maatwerk lenzen en daarnaast verkopen ze de mooiste merken als JF-Rey, Lindberg, Anne Et Valentin en werken ze voornamelijk met Zeiss glazen. Onlangs is deze winkel nog helemaal verbouwd. Kortom een prachtig bedrijf om voor te werken.

Wie ben jij?

Je bent afgestudeerd Opticien/Cl Specialist. Je hebt passie voor het vak (Bereid om lezingen te volgen en de studiepunten te behalen zoals de ANVC dat voorschrijft. ) en hebt  gevoel voor mode. Je werkt allround! Je bent geduldig, commercieel, kan goed luisteren naar de klant en kan goed in een team werken. Bij voorkeur ben je 3 dagen per week beschikbaar waarbij de donderdag en vrijdag een must is en de ene week op dinsdag en de andere week op zaterdag.. Je bent een fijne collega, flexibel en je vind het leuk om in een hecht team te werken! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een zelfstandig luxe winkel met een hecht en professioneel team. Je krijgt hier de tijd voor je klanten en je gaat werken met de mooiste apparatuur en met de beste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen