Contactlensspecialist Amsterdam zuid

Voor een leuke luxe winkel in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een Contactlensspecialist

De winkel:

Al bijna 50 jaar is deze TOFFe winkel een begrip in Amsterdam Zuid! Door hun persoonlijke manier van werken komen klanten al jaren lang in deze winkel. Ze verkopen prachtige merken als Götti Switzerland, Andy Wolf Oostenrijk en Theo Eyewear, en werken ze met het glasassortiment van Zeiss. Daarnaast heeft Toff optiek een grote contactlenzenpraktijk en is er een zeer kundige Optometrist aanwezig. Kortom een super leuke winkel om te werken!

Wie ben jij?

Een gediplomeerd contactlensspecialist. Je hebt bij voorkeur al wat ervaring met verschillende soorten lenzen. Je werkt graag in een kleiner team waar je alle ruimte krijgt om mee te denken. Verder ben je een fijne collega, flexibel en tussen de 24 en 38 uur per week beschikbaar, en natuurlijk werk je ook op zaterdag. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een leuke luxe winkel, en je werkt met alle soorten lenzen zoals nachtlenzen, op maat gemaakte lenzen en multifocale lenzen. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de beste contactlenzen. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen