Contactlensspecialist Breda

Voor een luxe optiekzaak in Breda zijn wij op zoek naar een Contactlensspecialist

De winkel:

In de prachtige Wilhelminastraat in Breda met mooie luxe winkels is de ook de winkel van Segers Loomans gevestigd.

Segers Loomans bestaat al meer dan 100 jaar en  staat voor volledige transparantie en oogzorg voor iedereen. De diversiteit van de collecties waaronder prachtige merken als Serengeti, Tom Ford en Cloe zorgt ervoor dat iedereen naar buiten gaat met een uniek montuur. Iedere contactlens klant wordt uitgebreid gemeten en wordt er naar de gezondheid van de ogen gekeken. Hierbij gebruik je natuurlijk de beste apparatuur.

Omdat de huidige eigenaar bijna met pensioen gaat heeft zijn collega Pim de winkel overgenomen en is er ruimte gekomen voor een Contactlensspecialist.

Wie ben jij?

Naast dat je gediplomeerd opticien/ CL specialist bent heb je vooral ook passie voor het vak. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Verder ben je een fijne collega, flexibel en minimaal 16 uur per week beschikbaar. De dagen die jij gaat werken zijn in overleg afhankelijk hoeveel uur je wilt werken. Wel werk je op zaterdag, dit is tenslotte een gezellige en drukke dag! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een prachtige winkel, op een super leuke locatie. Je werkt in een klein maar fijn team en je gaat werken met de mooiste merken en de beste apparatuur. Je krijgt alle ruimte om ook de lenzen praktijk uit te breiden.  Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie