Opticien / Contactlensspecialist Bussum

Voor een luxe optiekzaak in Bussum zijn wij op zoek naar een Opticien of Contactlensspecialist

De winkel:

Al jaren is Medi optiek een begrip in Bussum en omgeving. Hier werkt een groot team van specialisten zoals Optometristen, Opticiens en contactlensspecialisten. Medi optiek heeft naast een grote collectie aan brillen en zonnebrillen ook een grote contactlenspraktijk. Naast zachte, harde en nachtlenzen is er ook veel aandacht voor Myopie management. Kortom een prachtig bedrijf om voor te werken!  

Wie ben jij?

Een gediplomeerd Opticien of Contactlensspecialist. Je werkt allround wat betekent dat je ook in de winkel mee helpt. Je bruist van de energie, en je hebt al ervaring met diverse soorten lenzen (als contactlensspecialist) Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Het liefst ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar, hoe meer hoe beter!

Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een zelfstandige, drukke winkel. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de beste apparatuur en lenzen! Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie