Contactlensspecialist Doetinchem

Voor een  luxe winkel in Doetinchem zijn wij op zoek naar een Contactlensspecialist

De winkel:

Lindenhovius is een luxe winkel en is gevestigd in het centrum van Doetinchem. Zij zijn al meer dan 100 jaar specialist op oogzorggebied, hier werkt dagelijks een vakkundige team en verkopen ze exclusieve brillen, zonnebrillen en hebben ze een grote contactlenzen praktijk. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd opticien / CL specialist. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Je hebt bij voorkeur al wat ervaring met(verschillende soorten) lenzen .Je werkt graag in een kleiner team waar je alle ruimte krijgt om mee te denken. Verder ben je een fijne collega, flexibel en tussen de 24 en 32 uur per week beschikbaar, en natuurlijk werk je ook op zaterdag. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een luxe winkel, Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen