Contactlensspecialist Naaldwijk

Voor een zelfstandige optiekzaak in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Contactlensspecialist

De winkel:

Van Daalen optiek ligt in het hart van het Westland en is gevestigd in een prachtig monumentaal pand. In deze luxe winkel werkt een groot team van specialisten en is sfeer, aandacht en deskundigheid erg belangrijk. Dit fijne en gezellige team is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben ze de nieuwste collectie brillen, en zijn ze deskundig op gebied van lenzen, Optometrie en Orthoptie. Daarnaast gebruiken ze de beste en nieuwste apparatuur. In een team van 12 specialisten is er ruimte gekomen voor een Opticien!

Wie ben jij?

Een gediplomeerd Contactlensspecialist. Je werkt graag op een hoog niveau en bent een fijne en opgewekte collega! Je hebt passie voor je vak. Het liefst heb je ervaring met nachtlenzen. Verder ben jij vlot en representatief en volg je de (bril) mode op de voet. Jij hebt zin om bij deze fantastische winkel aan de slag te gaan. Het aantal dagen is in overleg. (tussen de 3 en 5 dagen per week)

Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een prachtige winkel, met oogzorg op het hoogste niveau, je krijgt de tijd voor je klanten en je gaat werken met de mooiste merken en met de beste apparatuur. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie