Opticien/cl specialist

Wij zijn op zoek naar een Opticien/cl specialist

De winkel:

Bij Maarten is gevestigd in het centrum van Emmen. In deze zeer luxe winkel werkt een groot team van specialisten en is sfeer, aandacht en deskundigheid erg belangrijk. Daarnaast gebruiken ze de beste en nieuwste apparatuur. Bij Maarten hebben ze naast een prachtige brillencollectie, ook een contactlenspraktijk en optometrie praktijk. Ze verlenen dus oogzorg op hoog niveau. In het team van Maarten werken allemaal mensen met passie voor de oogzorg!

Wie ben jij?

Een gediplomeerd Opticien of cl specialist. Je hebt al veel ervaring met alle soorten lenzen als CL specialist of als Optometrist. Ben jij Optometrist werkzaam in het ziekenhuis/kliniek en vind je het leuk om een dag of 2 in de winkel te werken, ben je ook uitgenodigd om te reageren! Jij bent een leuke, vlotte en representatieve dame of heer met de juiste mentaliteit. Jij hebt zin om bij deze fantastische winkel aan de slag te gaan. Het aantal dagen is in overleg.

Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een prachtige winkel, waar je de tijd krijgt voor je klanten en je gaat werken met de mooiste merken en met de beste apparatuur.(OCT) Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie