Contactlensspecialist Raalte

Voor een prachtige optiekzaak in Raalte zijn wij op zoek naar een contactlensspecialist. Deze vacature is een unieke kans, dus lees snel verder!

Boertie Optiek is een eigentijds optiekbedrijf met een individuele kijk op oogproblemen. De winkel van Boertie Optiek in Raalte bestaat al ruim 90 jaar! Al deze jaren bedient Boertie Optiek de kwaliteitsbewuste en moderne klant. Zij streven ernaar het optiek vak in al haar facetten optimaal uit te voeren, wat resulteert in kwalitatief hoogstaande producten.

De winkel richt zich op de verkoop van brillen en lenzen in het hoge segment, maar daarnaast ook toegankelijk voor elke beurs. Verder is men specialist in oogmetingen en in de voorbereiding op laserbehandelingen.

Wie ben jij?
Je bent een gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. Je krijgt energie van het werken in de optiek! Je hebt affiniteit met mooie merken en gevoel voor mode. Het aantal uur dat je gaat werken en de werkdagen zijn bespreekbaar.

Wat krijg je ervoor terug?
Een stabiele en fijne werkgever, want Boertie Optiek is écht een begrip in deze regio.

Je komt te werken in een high end winkel. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie