Customer Care medewerker Breda

Wij zijn op zoek naar een Customer Care medewerker Breda

Zeiss is een toonaangevende speler in de optische en opto-elektronische industrie. Als Customer Care medewerker ben je verantwoordelijk voor het proces van verkooporders, opvolging van de verkoop zendingen, facturatie en aftersales. In deze functie reageer je op vragen over de status van orders, leveringen en andere vragen van de klant. Frequente interactie met de sales afdeling is noodzakelijk met het oog op een maximale klanttevredenheid.

Hoe ziet jouw dag eruit?

•             Je adviseert dagelijks de klanten bij de glaskeuze;

•             Alle gegevens over de orders, montages en slijpopdrachten plaats jij correct in een systeem;

•             Je bewaakt de doorloop-en verwerkingstijden van de orders;

•             Daarnaast beoordeel je de teruggestuurde lenzen/coatings;

•             Je zorgt voor een correcte telefonische afhandeling van de technische en commerciële                 vragen. Tevens handel je de klachten af;.

•             Je volgt en bewaakt het voorraadbeheer;

•             Je werkt nauw samen met de buitendienst. Je stuurt leads door. Je overlegt over de       specifieke klantvragen en je koppelt zaken tijdig terug.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde opleiding Opticien of contactlensspecialist. Enige administratieve ervaring is een pre. Je bent communicatief sterk en kan goed luisteren naar de klant. Je spreek goed Nederlands en Engels. Ben je planmatig ook sterk? Dan ben je de kandidaat die wij zoeken!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een prachtige organisatie, waar ze ontwikkelingsperspectieven en flexibiliteit bieden. Je krijgt een goed salaris en een halve 13e maand, 8.33 % vakantie toeslag en een incentive.  

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie