Customer Service medewerker Den Bosch

Wij zijn op zoek voor naar een Customer service medewerker Den Bosch

Bobo’s Eyewear is sinds 1 augustus 1997 actief en in 25 jaar uitgegroeid tot een volwaardige speler. Exclusief importeur voor de Nederlandse markt van de merken: Bollé, Serengeti, Spy+ en Gentz. Bobos is dé zonnebrillenspecialist in zowel het midden- als hoog segment. Voor de opticiens én de sportretailers een complete partner voor hun zonnebrillen, skihelmen en goggles.

Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij op zoek naar een leuke nieuwe collega.

Bobo’s staat bekend om hun prettige werksfeer, informeel, gezellig en elkaar helpen zijn een aantal steekwoorden. Binnen dit team is er dan ook ruimte voor eigen initiatieven en de mogelijkheid om samen te werken met andere collega’s.

Bij Bobo’s werken de meeste collega’s al jarenlang! Het team dat bestaat uit 5 collega’s, zij hebben naast hun werk op de sales support afdeling ook nog ieder hun eigen taken, waarmee ze samen als team zorgen voor de beste service voor de klant!

Wat ga je doen?

  • In ontvangst nemen van de (elektronische) orders van de klant
  • Het registreren en verwerken van de orders in ons systeem
  • Proactief adviseren bij je klanten
  • Het beantwoorden van telefoontjes en mails van klanten
  • Aanspreekpunt voor vragen vanuit de buitendienst
  • Afhandeling retouren
  • Sales support en ondersteuning logistiek

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een energiek persoon, wil graag hard werken, je bent een fijne collega en communicatief vaardig. Daarnaast ben je gewend om in team te werken, pragmatisch en flexibel. Hoge mate van enthousiasme om nieuwe dingen te leren en te blijven ontwikkelen. Een dosis gezond verstand en nieuwsgierigheid. Goede beheersing van Nederlands in woord en geschrift. Kennis van MS office pakket. Kennis van Exact is een pré. Woonachtig rondom Den Bosch.

Voor deze functie zoeken we een kandidaat die tussen de 24 en 32 uur wil werken van maandag t/m vrijdag waarvan de maandag en donderdag een pre zijn.

Wat kan je van Bobo’s verwachten?

Een leuke baan waar je met fijne collega’s mag werken en waar je energie van krijgt. Je werkt natuurlijk met super mooie producten bij een informele maar wel zeer professionele organisatie. Daarnaast krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen.  Natuurlijk hoort hier een mooi salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Solliciteer op deze functie