Duizendpoot gezocht in Tilburg

Voor Gijzen opticiens zijn wij op zoek naar een Duizendpoot!

Deze luxe winkel is een echt familie bedrijf en bestaat al meer dan 100 jaar. Dit komt ook terug binnen het team. Warm, gezellig, professioneel en passie voel je terug als je deze winkel bezoekt. Met prachtige merken als Cazal, Mykita, JF Rey en Serengeti en hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek in de regio van Tilburg. Naast brillen en zonnebrillen heeft van Gijzen ook een grote contactlenzenpraktijk en maken ze in hun grote werkplaats ook 3D brillen! Kortom een fijne winkel en gezellig team om bij te werken.

Wat ga je doen?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die het geen probleem vind dat elke dag anders is. Je kan de ene dag druk bezig zijn met bestellingen opruimen, klanten bellen dat de lenzen of bril binnen is. De andere dag ga je afspraken maken in de agenda voor de collega’s. Je gaat ook klanten bellen voor het maken van een oogmeting omdat ze al 2 jaar geleden voor het laatst een oogmeting hebben gehad. Maar het kan ook gebeuren dat er een klant binnenkomt en jouw collega’s allemaal bezig zijn, jij ontvangst ze dan hartelijk en kijkt wat je voor ze kan doen, misschien een lekkere koffie aanbieden of samen vast kijken naar een leuke bril. Daarnaast zorg je dat de winkel altijd spik en span is. Kortom een leuke functie maar wel voor iemand die het leuk vind om 10 ballen tegelijk in de lucht te houden!

Jij bent dus een fijne en gezellige collega, je kan echt multitasken, bent handig met computersystemen, vind het geen probleem om met klanten te bellen en hebt ook gevoel voor mode! Daarnaast krijg je ook de ruimte om te leren want wie weet wil jij evt ook nog naast je werk een  optiek gerelateerde opleiding of cursus volgen.

De functie is voor minimaal 4 dagen, waaronder ook de zaterdagen. Je komt te werken in een fijn team met professionals uit de oogzorg . De ogen van de klanten van van Gijzen zijn erg belangrijk en daarom draait in deze winkel alles om service en de beste oplossing voor de klant. Hier kan jij een onderdeel van zijn!

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie