Filiaalmanager Den Haag

Filiaalmanager Optiekzaak Den Haag

Ergra optiek specialisten met 3 winkels in Den Haag is op zoek naar een filiaalmanager voor 1 van deze winkels.(Frederik Hendriklaan) Hier verkopen ze de mooiste brillen en zonnebrillen van bekende luxe merken zoals Tom Ford, Prada, Chanel en Lindberg.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat uit de mode branche, optiek ervaring mag maar is zeker niet noodzakelijk.

Wij zoeken een kandidaat die gevoel heeft voor mode(bijvoorbeeld ervaring in een modezaak), service gericht is en zeer klantvriendelijk. Een goede stylist/adviseur en kan luisteren naar de wensen van de klant.

Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de winkel, je hebt visie op de marges, je stuurt het team aan en bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de inkoop van luxe brillenmerken!

Het betreft een fulltime functie.

Je komt te werken in een prachtige winkel, in een klein team van specialisten, waar je de tijd krijgt voor je klanten, je gaat werken met de mooiste merken zoals Tom Ford, Prada, Chanel en Lindberg, Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen