Klinisch Optometrist Zaandam

Klinisch Optometrist Zaandam

Wij zijn op zoek voor een oogkliniek in Zaandam naar een Optometrist.

De kliniek:

Het Oogheelkundig Medisch Centrum Zaandam (OMC Zaandam) is een sterk groeiende en moderne oogkliniek, gespecialiseerd in vele vormen van oogzorg. Zij bieden de patiënten zorg op het gebied van de algemene oogheelkunde, orthoptie en hebben een nationale positie in de behandeling van hoornvliesaandoeningen. Kwaliteit van zorg en klantgerichtheid zijn speerpunten van hun beleid. Met een team van circa 40 professionals werken zij voortdurend aan een verbetering van zorgprocessen. Het OMC Zaandam hanteert korte toegangstijden en kiest voor ruime openingstijden van de polikliniek, inclusief de zaterdagen. Oogoperaties kunnen op korte termijn worden uitgevoerd waardoor diverse problemen snel worden verholpen. Onze kliniek draagt het ZKN-keurmerk van Zelfstandige Klinieken Nederland.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een gedreven Optometrist, die de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft staan. Verder heb je voldoende kennis en kunde in huis om het team van de polikliniek te versterken. Je hebt een proactieve instelling en je kan zowel in teamverband als zelfstandig functioneren. Verder beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent patiëntgericht, maar bent ook accuraat in je werk, digitaal vaardig en goed in administratieve handelingen.

Je hebt een afgeronde HBO Optometrie opleiding en hebt al enige ervaring. Je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en AGB code. Daarnaast ben je bereid om mee te denken in de verbetering van de zorgverlening.

Wat krijg je terug?

Ze bieden een uitdagende functie binnen een groeiende en ambitieuze organisatie waar jouw mening telt en waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. In eerste instantie gaat het om een contract voor bepaalde tijd voor 24 – 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Uiteraard bieden zij goede arbeidsvoorwaarden conform cao ZKN. Persoonlijke aandacht voor patiënten én werknemers staat bij het OMC hoog in het vaandel, daar waar mogelijk houden we rekening met individuele wensen.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen