Leerling Opticien Amsterdam (Jordaan)

Wij zijn op zoek naar een Leerling Opticien voor een luxe optiekzaak in Amsterdam.

De winkel:

Deze luxe winkel is gevestigd in hartje Amsterdam (Jordaan), vlakbij het Centraal station. Dus woon je in Amsterdam, kan je of met OV of lekker op de fiets! Woon je buiten Amsterdam dan zit het CS vlak in de buurt. Walter, de eigenaar van deze winkel zit hier al vanaf 2007 en is geen standaard opticien. Hier werken de collega’s gewoon in een jeans en sneakers en staan ze ook niet gek te kijken als je een tatoeage hebt. Je kan in deze winkel lekker jezelf zijn. Wel verwachten ze hier dat je klantvriendelijk bent, passie voor het vak hebt maar bovenal  ben je een fijne collega waar je van op aan kan. Verder bieden ze prachtige luxe merken en hebben ze een brede collectie aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Het is een klein maar professioneel team die service hoog in het vaandel hebben staan.

Wie ben jij?

Jij hebt je sporen al verdiend binnen de optiek als verkoopmedewerker of je bent met de opleiding bezig voor Opticien. Je bent enthousiast, sociaal, klantvriendelijk, modieus en flexibel. 2-3 dagen per week, geen koopavond en ook geen koopzondag, maar je werkt wel op zaterdag, want dat is natuurlijk de leukste dag. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een luxe winkel, Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hierbij past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie