(leerling) Opticien Amsterdam

De winkel:
Deze luxe winkel is gevestigd in Amsterdam (optilens) en is onderdeel van de Oogwereld groep. Deze winkel is gevestigd op Muntplein en prima met OV te bereiken. Oogwereld is een snelgroeiende jonge organisatie en je krijgt hier alle kansen om je in de toekomst verder te kunnen ontwikkelen binnen de organisatie en er zijn diverse doorgroeimogelijkheden. Kortom een leuke club om voor te werken.

Wie ben jij?
Als Opticien of laatste jaar leerling Opticien, werk je actief mee op de winkelvloer. Je bent goed administratief aangelegd en commercieel. Daarnaast heb je gevoel voor mode en passie voor je vak. Je bent een prettige collega en minimaal 4 dagen in de week beschikbaar Ook ben je bereid om in 2 andere winkels die onder Oogwereld vallen te werken. Uiteraard vind je werken op zaterdag  geen probleem. Je bent klantvriendelijk, servicegericht en commercieel ingesteld. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?
Een zelfstandige en uitdagende functie bij een snelgroeiende jonge organisatie en binnen een team van hoogopgeleide en leuke collega’s. Natuurlijk behoort een passend salaris bij deze functie.


Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Solliciteer op deze functie