(leerling) Opticien Brandwijk

Voor een zelfstandige optiekzaak in Brandwijk zijn wij op zoek naar een (leerling) Opticien

De winkel:

Brandpunt optiek is echt een begrip in Brandwijk en omgeving. Hier kan de klant heerlijk zijn/haar tijd nemen om brillen te passen. Kwaliteit en aandacht voor de klant dat is belangrijk in deze winkel. In deze winkel kan de klant kiezen tussen de mooiste merken. 1 x per week is er voor de kids een orthoptist aanwezig. Je komt te werken in een prettig en klein team waar gezelligheid voorop staat. Hier ga jij je echt op je gemak voelen!

Wie ben jij?

Een gediplomeerd opticien of je volgt nog de opleiding, als je maar passie hebt voor je vak en je altijd de beste wilt zijn! Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Je werktijden zijn in overleg. Op zaterdag werk je tot 14 uur! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een gezellige moderne winkel, Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie