(leerling) Opticien Hilversum

Voor een luxe optiekzaak in Hilversum zijn wij op zoek naar een Opticien of Leerling Opticien

De winkel:

Al meer dan 90 jaar kun je bij van Gestel Optiek terecht voor vakmanschap en persoonlijke aandacht. Van Gestel Optiek is daarmee een veelzijdig opticien. Zij bieden de nieuwste monturen of zonnebrillen, alle denkbare oplossing in enkelvoudige én multifocale glazen. Het grote team bestaat uit 11 collega’s die allemaal hun eigen specialiteit en verantwoordelijkheden hebben dit zijn voornamelijk opgeleide opticiens, optometristen en contactlensspecialisten.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd  Opticien. Je werkt allround! Ben je nog met de opleiding bezig dan ben je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode.

Je wil graag betrokken zijn bij de winkel, hier krijg jij namelijk alle ruimte voor. Alle collega’s hebben een eigen verantwoordelijke taak (en budget).Verder heb je al wat ervaing opgedaan bij een winkel. Je bent een fijne collega, flexibel en tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar. Dagen zijn bespreekbaar, en natuurlijk werk je ook op zaterdag! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een zelfstandige, drukke winkel. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie