(Leerling) Opticien Meppel

Voor een zelfstandige optiekzaak in Meppel zijn wij op zoek naar een Opticien

De winkel:

Al meer dan 35 jaar kun je bij deze winkel terecht voor vakmanschap en persoonlijke aandacht. Ze zijn daarmee een veelzijdig optiekwinkel. Zij bieden de nieuwste monturen of zonnebrillen, alle denkbare oplossing in enkelvoudige én multifocale glazen. Het team bestaat uit uitstekend opgeleide opticiens, optometristen en contactlensspecialisten.

In deze winkel nemen ze echt de tijd voor hun klanten. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd opticien of je bent in je laatste jaar van de optiek opleiding. Je werkt graag allround en bent representatief. Je hebt passie voor het vak! Verder ben je een fijne collega, en kan je goed in een team werken. Het aantal dagen/uren is in overleg. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een prachtige winkel, met een heel fijn team. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen